Photobooth Utrecht

/Photobooth Utrecht
Photobooth Utrecht 2017-11-08T11:20:40+00:00

Photobooth Utrecht huren? Fancy photobooth helpt je direct.

Hebben jullie een evenement of bruiloft in Utrecht? Hier lees je alles over photobooth Utrecht huur avonturen. Wat kost het huren van een photobooth in deze gemeente. Wil je trouwen bij de grachten of juist aan het randje van Utrecht? Fancybooth helpt je met alle voorbereiding rondom de photobooth en de fotografie. De leukste foto’s van je Utrechtse evenement of bruiloft leg je vast met de photobooth. Bekijk hier alvast ons fotohokje.

photobooth utrecht reserveren

Photobooth utrecht huren – reserveer hier

Evenement in Utrecht

Een evenement of bruiloft organiseren in Utrecht betekend een mooie centrale locatie in het midden van het land. De familie leden uit alle windstreken in Nederland kunnen Utrecht goed vinden. Fancybooth bereikt alle plaatsen in de Utrechtse wirwar van straten en wegen. Fancy photobooth komt in plaatsen als Kasteel Kerckebosch tot bijvoorbeeld CitySense in het hartje van Utrecht.

 

Fancy Photobooth loves utrecht

Tarief photobooth Utrecht

Photobooth huren in Utrecht kan al vanaf €395,- Wat krijg je voor dit photobooth tarief zoal?

3 uur Onbeperkt foto’s maken
3 uur onbeperkt foto’s printen
Een host of hostes

s ter begeleiding
Digitaal ontwerp van uw foto strip
Alle foto’s digitaal binnen 24 uur

Loopt een evenement een kwartiertje uit, geen probleem. We houden van ons werk en vinden het erg leuk om onze klanten blij te maken met de photobooth.

Photobooth Utrecht parkeren

Parkeren doen we het liefst gratis, ook al moeten we daar een klein stukje voor lopen. Reserveert u een plekje voor ons photobooth vervoer? Dan zijn we extra blij. Mocht het photobooth Utrecht parkeren niet onbetaald lukken, geen probleem. De eerste €10,- krijgt u van ons als tegemoetkoming. Mochten er meer parkeerkosten zijn dan €10,- dan zullen wij deze verrekenen bij de factuur.

Dus voor uw photobooth Utrecht avontuur van de Utrechtse Dom, Universiteit tot aan Nieuwegein, Houten, Vleuten, De Meern, Woerden, Ijsselstein Bunnik en Zeist en omstreken. Fancy photobooth helpt je aan de mooiste foto herinneringen van jullie evenement of bruiloft in het hartje van Nederland.

Powered by Photobooth Utrecht, Fancybooth