Photobooth Rotterdam

/Photobooth Rotterdam
Photobooth Rotterdam 2017-08-15T20:52:38+00:00

Photobooth Rotterdam? Fancy photobooth kent de weg in Rotterdam

Willen jullie een photobooth huren in Rotterdam? Hier lees je alles over het huren van een photobooth in de Maasstad. Wat kost het huren van een photobooth en wat zijn de reiskosten naar Rotterdam (transport naar Rotterdam is gratis, net als de opbouw). We zijn vaak te vinden in de mooie gemeente Rotterdam aan de maas. We zijn vaak te gast bij bruidsparen op bruiloften maar ook op bedrijfsevenementen. We maken de mooiste kiekjes van jullie evenement op een geheel persoonlijke manier. Fancy photbooth huren is tegenwoordig ook een echte Rotterdamse gelegenheid. Lees hier meer over het photobooth huren en reserveren

Wat kost het huren van een photobooth in Rotterdam?

Een photobooth huren in Rotterdam kan vanaf € 395,-. Voor dit bedrag wordt de photobooth naar een Rotterdamse locatie vervoerd. Van Rotterdam Kralingen tot aan Schiedam en terug naar Rotterdam Hilligersberg. Er worden geen extra kosten berekend voor het vervoeren van de photobooth naar de Maasstad. Er mogen onbeperkt foto’s worden gemaakt en geprint. De foto’s sturen we binnen 24 uur digitaal naar jullie toe. Het nagenieten van alle foto’s kan dan echt beginnen.

Plaatsen jullie de photobooth ook aan de Maas of elders buiten in Rotterdam?

Het plaatsen van de photobooth in de buitenlucht is alleen te doen wanneer het weer dit toelaat. De photobooth kan helaas niet zo goed tegen water. De Rotterdamse buien verschillen daarin niet veel van die in de rest van Nederland. We zeggen dus altijd ja het kan, maar mocht het gaan regenen, hagelen of bliksemen dan verplaatsen we de photobooth naar binnen.

Bruiloft in Rotterdam, wat kunnen we dan verwachten van de Fancy photobooth?

Heb je een bruiloft in Rotterdam en wil je de photobooth huren? De photobooth komt met geweldige photobooth probs naar jouw bruiloft toe. Voor een bedrag van €395,- mogen er onbeperkt foto’s worden gemaakt gedurende 3 uur. De bruiloft foto’s sturen we de volgende dag digitaal toe. Zo kan je er nog extra van nagenieten. Lees hier meer over: photobooth bruiloft

Photobooth Rotterdam tot slot:

Wil je de photobooth vanaf de Meent aan de maas of Kralingse bos, Hotel New York tot de SS van Rotterdam inzetten. Overal in de gemeente Rotterdam geldt hetzelfde mooie tarief. Hiermee zijn we de goedkoopste in Nederland.

Reserveer hieronder jouw photobooth voor een Rotterdams feest.

photobooth Rotterdam reserveren

Reserveer hier jouw Photobooth in Rotterdam

 

 Powered by Fancy photobooth Rotterdam