Photobooth marketing

/Photobooth marketing
Photobooth marketing 2017-08-16T08:11:04+00:00

Photobooth Marketing

De kracht van online campagnes en Social Media versterkt door photobooth marketing?

Traditionele reclame methoden verliezen a; jaren kracht. Waar vroeger marketingbudget werd geïnvesteerd in kranten, tijdschriften en via billboards gaat het budget nu tevens naar nieuwe marketingmethoden. Photobooth marketing in combinatie met social media marketing is daarbij het nieuwste marketingprincipe.

Het creëren van fans met Photobooth marketing

Het algemene doel van marketingactiviteiten is het verkrijgen van een groot bereik en verkrijgen van klandizie of zelfs het creëren van fans.

Fancy photobooth marketing helpt haar klanten met het creëren van fans. Met gepersonaliseerde online en offline campagnes worden de bezoekers van uw evenement aan uw merk gebonden. Fancy photobooth marketing betreft niet alleen een geprinte versie van uw fotoflyer. Fancybooth gaat een stap verder met de social media en e-mail koppeling. Uw bezoeker kan zijn foto direct na het nemen van de foto op social media plaatsen en versturen naar zijn eigen e-mailadres.

Social media statistieken

Uit cijfers blijkt dat dagelijks 6,6 miljoen mensen in Nederland gebruik maken van Facebook, 1,8 miljoen van Instagram en natuurlijk Twitter, Snapchat en Pinterest.

De photobooth marketing foto’s zijn een geweldige beleving voor gasten en een blijvende en digitale plus tastbare herinnering. Alle foto’s kunnen zoals beschreven ook met een druk op de knop direct gedeeld worden op Social Media.

Hierbij een aantal belangrijke kenmerken over de Fancy photobooth marketing:

– Fancybooth heeft bij elkaar wel 15 jaar ervaring met social media en evenement marketing. Wij denken daarom altijd met onze klanten mee in de nieuwste trends.
– Fancybooth heeft een grafisch vormgever welke heeft samengewerkt met de grootste merken van Nederland. Waaronder Ben & Jerrys en de Rabobank.
– Instant picture sharing via social media en e-mail.
– Alle digitale foto’s worden binnen 24 uur toegezonden via wetransfer.
– Bij ieder evenement zijn er twee professionele hosts die de gasten goed begeleiden, entertainen en voorzien van uitstekende service
– Een snelle op-en afbouw zodat de Fancybooth altijd tijdig van start kan gaan

Wilt u meer informatie over photobooth marketing voor uw merk, bedrijf of evenement? Bekijkt u dan alvast onze photobooth tarieven en neem gerust contact op middels onderstaande link.

photobooth marketing, social media event

Photobooth marketing reserveren

Met vriendelijke groet,

Team Fancybooth.nl
info@fancybooth.nl

Powered by Fancy photobooth marketing