Tarieven

/Tarieven
Tarieven 2015-02-21T21:33:12+00:00

Photobooth huren prijs

De prijs van het photobooth huren vind je hieronder. Wij helpen onze klanten graag van de eventstress af. Daarom zorgt Fancy photobooth ervoor dat jij alleen nog maar in de photobooth hoeft te stappen en op de knop te drukken.

Bij de prijs van de photobooth huur zit namelijk alles inbegrepen. Het basispakket is daarom al super compleet. We komen de photobooth brengen op de afgesproken tijd. We installeren de photobooth en brengen alle photobrobs mee in onze coole photoprobs kist.

Heb je een thema feest?

De photobooth komt in jouw feest styling naar locatie. Het Fancy Deluxe pakket tovert de photobooth om in jouw persoonlijk gestylde feest accessoire.

Fancy Standaard

€395
€395
  • Opbouw + 3 uur kiekjes
  • fotostrookjes met jullie logo en de mooiste designs
  • Alle foto's Digitaal en op print
  • Onze Fancy Booth Probs
  • Onze gezelligste medewerker gekleed in uw thema

Extra photobooth huur-opties

1. Thema Fotoprobs, fotoprobs geheel afgestemd op jouw evenement. Hier vind je voorbeelden van de Photobooth probs:

Photobooth probs voor de bruiloft
Photobooth probs met bedrijfslogo’s
Photobooth probs voor de babyshower
Photobooth probs voor je vrijgezellenfeest
Staat jouw thema er niet bij? E-mail ons en wij gaan direct op speurtocht. We nemen de probs mee in onze schatkist, klaar voor jouw feestgangers.

2. Geheel Custom fotostrookjes met jullie eigen logo:
Een ontworpen fotodesign geheel afgestemd op jouw evenement. Bedrijfslogo’s en huisstijl, trouwstijl, evenementstijl. We love to do that for you.
3. Bestickerd photobooth hokje huren:
Bestickerde panelen van de photobooth. De photobooth wordt in uw evenementsjasje aangekleed. De bezoekers kijken hun ogen uit naar uw mooie photobooth. Een foto van het bruidspaar erop? Een geweldig nieuw product? Of de stijl van jouw evenement? Alles is mogelijk. Wij maken dit ontwerp en plaatsen dezen op de photobooth voor een klein meerbedrag.