Reserveer nu

/Reserveer nu
Reserveer nu 2017-08-15T20:52:39+00:00

Photobooth huren?

Fancy photobooth geeft een geweldige sfeer op bruiloft, personeelsfeest, evenement of feestje. De gangmaker photobooth op iedere partij kan je hier reserveren.

photobooth reserveerknop
Photobooth huren, hoe werkt dat?

Wanneer je een photobooth huurt, wordt de photobooth gebracht en opgezet door een medewerker van de Fancy photobooth. Wanneer de photobooth gereed is, start de huurperiode van 3 uur. In deze periode mogen er onbeperkt foto’s worden gemaakt. De feestgangers drukken op het beeldscherm en het aftellen voor de foto begint. Strike a pose met de leukste bijgeleverde photoprobs.

Het fotovel komt na afloop uit de Fancy photobooth gerold als mooi aandenken aan het evenement. Geweldig toch? Deze foto zal nog jaren in de kast staan.

Photobooth Probs

Bij het photobooth huren krijg je altijd geweldige photobooth probs te leen. De meest spectaculaire probs kan je in de photobooth gebruiken. Een dikke snor, nerdy brillen, sexy lippen of een hoed op? Wij regelen het in de bijgeleverde fancybooth probs koffer. Wil je de photobooth huren voor een thema feest? Laat ons dit dan even weten, dan stemmen we daar de photobooth probs op af.

Onbeperkt foto’s maken

Je kan onbeperkt foto’s maken tijdens het photobooth huren. Daardoor kan iedereen met een geweldige foto naar huis. We houden ook van duidelijkheid en geen poespas. Daarom onbeperkt foto’s voor alle feestgangers. Gewoon omdat het fijn is vaak op de foto te gaan.

Photobooth custom fotostrips

Wij ontwerpen een custom photostrip voor jouw evenement. We hebben 5 ontwerpen waar je uit kan kiezen. Deze passen we aan op jouw thema. Wat kan je hier allemaal op kwijt? datum volgende event, bedankje, etc.

Photobooth huren foto-aflevering

Bij het photobooth huren worden de foto’s de volgende dag digitaal afgeleverd. De foto’s worden per wetransfer bestand toegezonden. Het nagenieten kan meteen beginnen. De foto’s kunnen op deze manier ook direct gedeeld worden op social media. Dit geeft een extra krachtige boost voor uw evenement.

Dit maakt het photobooth huren een krachtige marketing tool (ook interne marketing en teambounding) maar ook geweldig voor persoonlijke feestjes. De feestgangers hebben de volgende dag hun foto’s al online en beginnen flink te delen op social media.

photobooth reserveerknop

De photobooth huren was binnen 5 minuten geregeld, Snelle service bedankt, Grtjs Team BBXXL