Photobooth event

/Photobooth event
Photobooth event 2017-08-15T20:52:38+00:00

Photobooth op jouw event? Fancy photobooth is een vlijmscherpe marketingtool

Fancy photobooth is werkelijk een aanwinst voor uw evenement. Uw bezoekers genieten met volle teugen van het fotografie plezier. Iedereen op uw event is een fotomodel in de Fancy photobooth.

Custom fotoprints bij Fancy photobooth

Fancy photobooth heeft zeer goede vormgevers in dienst. Ze hebben voor diverse multinationals werk verricht en maken uw foto reportage een waar kunstwerk. Wilt u een voorbeeld ontvang voor uw bedrijf? Fancy photobooth ontwerpt geheel op maat een uw huisstuil in een foto afbeelding. Uw foto’s worden tijdens uw event gedrukt met uw en huisstijl op de achterzijde. Dat heeft al vele mooie reactie opgeleverd.

De buitenkant van de photobooth bedrukken?

De buitenkant van de photobooth kan worden bedrukt voor uw event. Uw huisstijl wordt gedrukt op de panelen van de photobooth. Het bedrukken van de panelen geeft werkelijk een overweldigend effect. De photobooth is op deze wijze geheel geïntegreerd in uw bedrijf.

Een Fancy photobooth bedrijfsevenement of photobooth personeelsfeest sessie?

De Fancy photobooth is een hele goede tool om merkbewustheid te creëren bij uw personeel. Zij zullen de positieve associatie van de photobooth foto meenemen naar huis. Op de foto met collega’s krijgt een geheel nieuwe betekenis. De collega’s worden zo vereeuwigd en krijgen een mooie plek in de woonkamer. Onderbewust wordt er een zeer sterke band opgebouwd binnen uw team met alle positieve gevolgen voor uw bedrijf van dien.

Bent u benieuwd naar de kosten van een custom stickerprint van de photobooth? Mail ons dan gerust

Met fotogenieke groeten

Team Fancy photobooth

Powered by Fancy photobooth