Photobooth Den Haag

/Photobooth Den Haag
Photobooth Den Haag 2017-08-15T20:52:38+00:00

Photobooth den haag huren? Fancy photobooth is het fotohokje in de regio Haaglanden.

Een photobooth huren in Den Haag kan al vanaf €395,-. Lees op deze pagina meer over het huren van een fotohokje in de regio Haaglanden. Fancybooth is vaak te vinden in de hofstad van Nederland. Bruiloften en bedrijfsevenementen voorzien wij van de leukste foto’s. Het beste foto aandenken dat er maar is. De foto’s worden daarnaast ook gepersonaliseerd voor uw eigen gelegenheid.

Huurtarieven van het fotohokje in Den Haag

Bij het huurtarief krijg je een compleet pakket: fotoprint op maat, gratis photobooth vervoer naar locatie en onbeperkt foto’s. Daarnaast altijd een goed verzorgde medewerker van modellen aan het werk. We willen uw evenement gewoon net iets leuker maken. Een foto op zijn Haags nemen? Dat ken natulak ook ;)! Het fotovel in de kleuren van de stad is geen probleem voor onze fotografie experts.

Photobooth Den Haag bruiloft?

Bij Fancybooth houden we van bruiloften. We maken er altijd een feestje van, met extra versieringen en fotoprobs speciaal voor de bruiloft. Deze leveren we er gratis bij, omdat we het leuk vinden. Dus photobooth Den Haag en bruiloft, we love it. Natuurlijk mag je ook onbeperkt kiekjes schieten in het fotohokje en worden de foto’s binnen 1-3 werkdagen nagezonden. Laat het foto nagenieten beginnen.

Leuke photobooth tips voor jouw Haagse evenement

Een gastenboek met foto’s uit het fotohokje op uw Haagse event. Gasten kunnen leuke teksten schrijven bij de foto afdrukken.

Photobooth Den Haag fotostrips, als een echte Hagenees het logo van de stad (of elk willekeurig ander logo) op jouw foto strip plaatsen. We kunnen echt alles personaliseren naar uw wens.

We hebben bij Fancybooth de mooiste photo booth prijzen in Nederland en we denken altijd met u mee. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw Haagse bruiloft of Haags evenement.

Voor reserveringen betreffende uw evenement, klik dan hier:

Dus Photobooth Den Haag of omstreken huren? We helpen je natuurlijk ook met een photobooth in Rijswijk, Wateringen, Delft, Leiden, Scheveningen en omstreken. Fancybooth helpt je voordelig en snel aan een fotohokje.

photobooth den haag

Photobooth huren den haag, reserveren fotohokje den haag, klik hier

Powered by Fancybooth.nl
Photobooth Den Haag