Photobooth bruiloft

/Photobooth bruiloft
Photobooth bruiloft 2017-08-16T08:10:19+00:00

Photobooth op de bruiloft? Bij Fancybooth heb je al een photobooth op jullie bruiloft vanaf €395,-

Een photobooth is de gangmaker op iedere bruiloft. De bruidsgasten zijn altijd enorm blij verrast wanneer ze de Fancy Photobooth op een bruiloft zien. Met grote snelheid komen ze ons dan tegemoet en laten zij zich op hun mooist (of grappigst) op de foto zetten. We genieten onwijs van het moment dat de photobooth op bruiloften opent en dat zullen jullie ook doen.

Photobooth foto’s van de bruiloft

Op de bruiloft zelf hebben wij ook altijd graag het bruidspaar in de photobooth. De foto komt direct uit de printer van het fotohokje gerold. Dit mooie foto aandenken aan jullie bruiloft nemen alle bruids gasten mee naar huis. Wij begrijpen als geen ander dat je zelf ook wilt nagenieten van alle te gekke photobooth foto’s. Daarom sturen we de foto’s de volgende dag digitaal toe. De na pret zal dan serieuze vormen aannemen, dat is gegarandeerd. Lees hier meer over het photobooth huren

Photobooth wedding of toch bruiloft?

Het concept photobooth is overgewaaid vanuit Amerika. Daar heeft meer dan 50% van de bruidsparen een photobooth op de wedding zoals zij dat zeggen. In Nederland is de photobooth wedding sfeer een erg leuke aanvulling op de mooiste dag van een leven. Grandma en grandpa in de photobooth op je wedding? Alles kan want de Fancy photobooth is met 1 druk op de knop te bedienen.

Ook een Photobooth huren voor je bruiloft?

Wil je de photobooth reserveren voor de bruiloft, dan kan dat hier met onderstaande button. Wij verheugen ons altijd op bruiloften en denken daarom graag met jullie mee. We nemen alle zorgen uit handen en maken er een geweldige bruiloft van. Uiteraard komen we geheel in de kledij stijl van de bruiloft. We hopen jullie ook blij te kunnen maken met de photobooth op jullie trouwdag.

Mochten er vragen zijn, mail of bel ons dan gerust

photobooth bruiloft huren

Reserveer de photobooth voor jouw bruiloft hier

Powered by Fancy photobooth