Photobooth amsterdam

/Photobooth amsterdam
Photobooth amsterdam 2017-10-06T07:55:40+00:00

Photobooth Amsterdam? Fancy Photobooth is als gangmaker voor uw event in te zetten in Amsterdam.

Fancy photobooth kent de weg tussen de grachten van Amsterdam. Hier lees je alles over het organiseren van een event met photobooth  in de hoofdstad van Nederland. Heb je een Amsterdamse bruiloft of een Amsterdams evenement? En wil je geweldige herinneringen meegeven aan je bezoekers en jezelf? Fancy photobooth helpt je graag in de mooie stad aan de Amstel.

Wat kost een photobooth Amsterdam

Een photobooth huren in Amsterdam kost €395,- (Ex btw.) lees hier meer over de tarieven Is jouw bruiloft of event in een mooi Amsterdams grachtenpand, hotel, museum of zelfs op een boot? Fancy Photobooth houdt van een uitdaging. Wellicht wil je het heel groot uitpakken en vier je een evenement met fotobooth bij het paleis op de dam? We helpen je graag een onvergetelijke fotobooth dag te maken.

Hoelang komt de photobooth naar Amsterdam?

We houden van de stad Amsterdam en zijn er altijd zo lang mogelijk. Met de Fancy photobooth huren mag je drie uur lang onbeperkt foto’s maken en printen. Zo kan iedereen op de foto en worden de herinneringen aan het evenement mee naar huis genomen. Een mooier aandenken dan een foto is er niet vinden wij van Fancy Photobooth. De foto van de fotobooth zal nog jaren in huis staan bij je gasten.

Photobooth Bruiloft in Amsterdam?

Fancy photobooth houdt van bruiloften. Amsterdamse bruiloften uiteraard ook. De hoofdstad met zijn vele grachten zorgt altijd voor de mooiste momenten op foto. Wist je dat de Fancy photobooth ook in thema kan worden geleverd? Met de mooiste sticker decoraties zal de photobooth worden geplaatst. Amsterdamse stickers op de photobooth? Alles kan bij het huren van een Fancy photobooth. Fancy photobooth bruiloft link

Geschiedenis Photobooth

Lees hier meer over de geschiedenis van de photobooth

Dus voor photobooth Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp en omstreken, contact ons gerust.

Stuur ons een e-mail en we reageren op al je photobooth vragen binnen 1-24 uur.

photobooth Amsterdam reserveren

Photobooth Amsterdam huren klik hier

Met vriendelijke groeten,

Team Fancy photobooth

Photobooth Amsterdam is powered by Fancybooth.nl