Fotohokje huren goedkoop

/Fotohokje huren goedkoop
Fotohokje huren goedkoop 2017-08-15T20:52:38+00:00

Fotohokje huren goedkoop? Fancybooth verhuurt de voordeligste fotohokjes van Nederland.

Het fotohokje voor bruiloft of evenement huren? Dat kan al vanaf € 389,-

Een fotohokje is de gangmaker op uw event. Huurt u een fotohokje dan bent u er zeker van de mooiste foto herinneringen. Uw evenement wordt in het photobooth hokje vastgelegd door een geheel nieuwe camera bril. De bezoeker laat zich van zijn mooiste kant op de foto zetten achter de gordijnen van het fotohokje.

Een fotohokje huren met mijn budget?

Fancy photobooth verhuurt fotohokjes voor ieder budget. Wil jij een fotohokje dat te huur is plaatsen op jouw bruiloft? Mail ons gerust en ontvang de beste prijs vandaag nog per e-mail.

Kan ik custom foto’s ontvangen bij een goedkoop fotohokje?

Bij het fotohokje huren ontvang je altijd een custom design. Hoe goedkoop het hokje dan ook mag zijn, we bieden de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Mag ik bij fotohokje huren goedkoop ook onbeperkt foto’s maken?

Bij het photobooth plan fotohokje huren goedkoop mag je onbeperkt foto’s maken en printen gedurende drie uur. Dit betekend dat elke gast van uw evenement een mooie foto kan schieten in het fotohokje.

Ik wil een goedkoop fotohokje reserveren, hoe kan dat?

Een fotohokje huren gaat als volgt: Neem contact op met ons contactformulier en vertel ons hoe we je gelukkig kunnen maken met het fotohokje. Vertel ons hoeveel mensen er op je evenement komen en wat de gelegenheid van je evenement is. Ga je trouwen of is het fotohokje bedoelt voor een bedrijfsfeest? We passen ons fotohokje namelijk aan, op de situatie.

fotohokje huren goedkoop

fotohokje huren goedkoop

Custom photoprops

We leveren bij elk evenement photobooth props die bij jouw thema passen. Wil je een goedkoop fotohokje huren voor je bruiloft of ter promotie van een merk. De photobooth props zijn afgestemd op jouw doelgroep.

Mochten er nog vragen zijn, bel of e-mail ons dan gerust.

Met vriendelijke groeten,

Team Fancybooth,

Fotohokje huren mogelijk gemaakt door fancybooth