Foto booth huren

/Foto booth huren
Foto booth huren 2017-08-15T20:52:39+00:00

Foto booth huren van in heel Nederland. Van Rotterdam naar Groningen, Amsterdam Breda of Utrecht?

Foto booth fun voor iedereen van Nederland. Fancybooth werkt met het leukste fotohokje van Den Haag, tot Groningen, Rotterdam naar Arnhem en weer terug naar Amsterdam. Vervoer is bijna altijd gratis naar locatie. De foto booth wordt na aankomst geïnstalleerd door onze medewerkers. Binnen 30 minuten is het fotohokje klaar voor fotografie van de feestgangers. We maken de mooiste foto’s en herinneringen van jouw publiek.

photobooth huren goedkoop

Fotobooth huren goedkoop

Foto booth opties

Je kan het zo gek niet bedenken of Fancybooth heeft het in zijn assortiment. De mooiste foto props, hoeden, brillen en snorren voor bruiloft of bedrijfsevenement. Al deze items zijn standaard geleverd bij de foto booth. Een Foto booth huren brengt verder voor u niks mee qua planning en effort. Wij plaatsen de  foto booth en vermaken uw gasten met onze altijd vriendelijke hostessen en hostesses.

De tarieven voor Fotobooth huren

Vanaf €395,- heeft u al een foto booth op uw event of bruiloft. U krijgt een geheel custom fotostrip voor uw fotoboek of voor uw gasten om mee te nemen naar huis. De fotostrips worden binnen 5 seconden uitgeprint en de volgende feestganger kan verkleedt en wel de foto booth in. Heeft u ook de wens uw gehele evenement vast te laten leggen door een fotograaf? Fancybooth neemt dan een extra cameraman of vrouw mee. Zij leggen de mooiste plaatjes vast naast de fotobooth.

Fotobooth technieken

In de foto booth hebben wij de beste technieken. Zo hebben we één van de best Canon camera’s en de beste printers geïnstalleerd in het fotohokje. Daarom maakt de fotobooth haarscherpe foto’s en printen wij met formule 1 snelheid.

Het reserveren van de foto booth.

Reserveer hier uw foto booth. Wij reageren altijd binnen 1 dag op uw aanvraag.

Met vriendelijke groeten,

Team Fancybooth,

Fotobooth huren den haag, utrecht, amsterdam, arnhem, breda

Fancy Fotobooth huren

Het leukste fotohokje.